Sałatka śledziowa

Składniki:
  • 2 łyżki majonezu RUSTICA
  • 2 łyżki oleju rzepakowego RUSTICA
  • 4 filety śledziowe a la Matjas RONDE DES MERS
  • 1 szklanka korniszonów RUSTICA
  • 1 cebula
  • 1 puszka fasolki szparagowej NOTRE JARDIN
  • 1 puszka czerwonej fasoli NOTRE JARDIN
  • 2 łyżki posiekanego świeżego kopru
  • pieprz do smaku
  • natka pietruszki do dekoracji
Sposób przygotowania:
  1. Śledzie wyjąć z zalewy, odsączyć, pokroić w paseczki.  Większe ogórki pokroić, bardzo małe zostawić w całości. Cebulę pokroić w piórka.
  2. Fasolę szparagową oraz czerwoną, odsączyć z zalewy i przepłukać.
  3. Majonez wymieszać z olejem, dodać do składników sałatki i dokładnie wymieszać.
  4. Doprawić do smaku pieprzem.
  5. Udekorować natką pietruszki.
Polecamy
Cenimy państwa prywatność
Ustawienia ciastek
Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności. Więcej.
Dostosuj Odrzucam wszystkie Akceptuję wszystkie
Ustawienia ciastek
Dostosuj ustawienia
„Niezbędne” pliki cookie są wymagane do prawidłowego działania strony. Zgoda na pozostałe kategorie, pomoże nam ulepszać działanie serwisu. Firmy trzecie, np.: Google, również zapisują pliki cookie. Więcej informacji: użycie danych oraz prywatność. Pliki cookie Facebook. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.
Niezbędne pliki cookies są konieczne do prawidłowego działania witryny.
Używamy plików cookie Google Analytics. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce tylko za państwa uprzednią zgodą.
Reklamowe pliki cookies służą m.in. do analizowania efektywności działań reklamowych i śledzenia konwersji.
Pliki odpowiedzialne za funkcjonowanie witryny, np.: zapamiętujące opcje wybrane przez użytkownika.
Zapisz ustawienia Akceptuj wszystkie
Ustawienia ciastek